Facebook
YouTube
https://www.linkedin.com/in/barbara-vakov-21a04274/
Instagram

příběhy z naší kuchyně & života

Snídaně jak z „hipstr“ kavárny

Snídaně jak z „hipstr“ kavárny

Dneska je trend fajnových snídaní a já jsem mu, upřímně řečeno, propadla taky. Moc ráda si přes den počkám, až je Juli ve školce a Anička spí a připravím si něco z čeho mám radost. Tahle snídaně byla u našich na vesnici, a tak jsme si ji užili společně.

Co je třeba:

2 plátky žitného chleba

olivový olej

1 avokádo

šťáva z půlky limety

hummus (připravuji podle Janičky Zásadně zdravě, najdete zde )

4 sušená rajčata

2 stroužky nakládaného česneku

petržel, bazalka, tymián (ideálně čerstvé)

sůl Natural Mallorka s olivami

čerstvě mletý pepř

Jak na to:

Opečte si plátky chleba na olivovém oleji. Potom si z půlky avokáda nakrájeného na jemno, olivového oleje, soli pepře a limetové šťávy připravte salát. Na jednu topinku dejte hummus a na druhou tento salát, Na hummus si nakrájejte druhou půlku avokáda, pokapejte olivovým olejem a osolte. Na salát dejte nakrájená rajčátka s česnekem. Obě topinky posypejte čerstvými bylinkami. Dobrou chuť!



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *